Online Webinar: Klaar voor Brexit!

Image

Als het om Brexit gaat, is veel nog onzeker. Iedereen wacht op de resultaten van de handelsbesprekingen die nog gaande zijn tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk.

Eén ding is zeker: De verlengingsperiode loopt af op 31 december 2020 en er komt een harde grens tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk. Dit betekent extra douanecontroles en -inspecties en het betekent dat er extra douanedocumenten moeten worden opgesteld.

Toename van documenten betekent een toename van werkdruk

Voor bedrijven die al exporteren naar of importeren uit niet-EU-landen is dit business as usual, maar met een veel groter aantal documenten. Voor bedrijven die alleen handel drijven met de EU betekent dit volledig nieuwe processen en documenten.

Of u zich nu voorbereidt op een extra werkdruk met meer douanedocumenten, of u zich voorbereidt op het aanpassen aan nieuwe processen en documenten, Customs Support staat klaar en kan u helpen.

Snelle en betrouwbare automatiseringsoplossing

We hebben een snelle, nauwkeurige en conforme interface ontwikkeld die ons in staat stelt om al uw documenten te verwerken. We hebben kantoren in zowel de Europese Unie als het Verenigd Koninkrijk en staan klaar om alle documenten te verwerken.

Als de overgangsperiode op 31 december afloopt, begint een implementatieperiode die bedrijven zes maanden de tijd geeft om te wennen aan en zich voor te bereiden op de nieuwe processen en regelgeving. Customs Support is bereid om samen met onze klanten te werken om ervoor te zorgen dat ze klaar zijn.

Laat ons helpen

Op 28 oktober 2020 organiseren we een online webinar ter voorbereiding op Brexit. In deze webinar leggen we uit hoe automatisering en integratie u voorbereiden op wat komen gaat. Een van onze klanten zal vertellen over hun ervaringen uit eerste hand met onze Brexit-oplossing.

Aan het einde van dit webinar weet u wat u moet doen om u voor te bereiden en hoe wij u kunnen helpen.

Lees meer over het programma of schrijf u hier direct in voor het webinar

Gerelateerde Artikelen