Over | Customs Support

Customs Support is dé full-service digitale neutrale douanepartner in Europa. Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat staat voor betrokken mensen, kwaliteit, compliance en digitale innovatie. Elke dag werken meer dan 1700 douanespecialisten samen om jouw goederen probleemloos te vervoeren. Wij zorgen voor vlotte en correcte afhandeling van douanedocumenten.

  • We leveren belangrijke douanediensten aan bedrijven die importeren uit of exporteren naar niet-EU landen
  • Onze gekwalificeerde consultants kunnen bedrijven ondersteunen bij een breed scala aan douanezaken
  • Als goederen binnen de EU moeten worden vervoerd zonder dat ze in het vrije verkeer worden gebracht, maken we T-1 documenten

Onze diensten

Douglobeaneprocedures kunnen complex zijn. Wetten en regels veranderen voortdurend. Elke verandering kan grote gevolgen hebben voor verzenders. Onze douane-experts volgen deze veranderingen op de voet en werken altijd in overeenstemming met de meest recente regelgeving. 

Onze gespecialiseerde teams adviseren klanten en lossen uitdagingen op het gebied van fiscale vertegenwoordiging en aangiftes op. Op veel locaties hebben we onze diensten uitgebreid met gasmetingen, veterinaire aangiften en douaneadvies om ervoor te zorgen dat goederen veilig, efficiënt en zonder gedoe of vertraging door de supply chain en over de grenzen gaan. 

Om de samenwerking met al onze klanten en hun verbindingen te optimaliseren, investeren we veel in de opleiding van onze specialisten en in technologie en innovatie. Hierdoor kunnen we voortdurend voldoen aan onze Authorised Economic Operator (AEO) voorwaarden. 

Customs Support heeft meer dan 100 kantoren in Nederland, België, Duitsland, Polen, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Zwitserland, Spanje, Finland, Zweden, Noorwegen en Luxemburg. Samen verenigen we Europabrede douane-informatie en -ervaring via een digitaal slim en vertrouwd netwerk.
John Wegman
CEO
accountability
Verantwoordelijkheid

Wij streven ernaar jouw enige douanepartner in heel Europa te zijn, met kennis, service en vertrouwen als basis. Customs Support is de full-service en digitale douanepartner van Europa en kan je helpen met alles op het gebied van douane-activiteiten, van het verwerken van aangiften en consultancy tot gasmetingen en Fiscale Vertegenwoordiging. 

quality
Kwaliteit

We hebben een ervaren managementteam met diepgaande douane-expertise, ondersteund door ons internationale team (CSI & CCD) dat ons compliant en verenigd houdt. Bovendien investeren we veel in training en nieuwe technologie om de samenwerking tussen onze klanten en hun connecties te optimaliseren.  

integrity
Integriteit

Wij zorgen ervoor dat alle inklaringsactiviteiten  probleemloos verlopen. Met onze innovatieve IT-oplossingen kun je alles in realtime volgen en we streven er voortdurend naar om toekomstige digitale trends te ontwikkelen, te voorspellen en erop in te spelen om jou te beschermen. Wij versimpelen customs voor de wereldwijde handel. 

teamwork
Teamwork

Wij koppelen jouw lokale behoeften aan ons wereldwijde netwerk van professionals door douane-experts te verenigen in Nederland, België, Duitsland, Polen, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Zwitserland, Finland, Zweden en Spanje.  

Customs Support Brand Video

Watch Customs Support Group #wearecustomssupport on YouTube.
Image
""
Innovatie
Digitale leider

We investeren voortdurend in technologie en innovatie. Dankzij onze geavanceerde digitale oplossingen kunnen onze klanten zich richten op wat het belangrijkst is: zakendoen. We bieden een volledig pakket digitale oplossingen voor douaneaangiften: van onboarding, automatische gegevensstromen en real-time zichtbaarheid van douaneprocessen en kredietlijnen: zo kunnen klanten zich richten op hun bedrijf. 

Duurzaamheid
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Customs Support opereert internationaal maar handelt lokaal. Integriteit en verantwoordelijkheid zijn twee van onze kernwaarden; we gaan ethisch, verantwoordelijk en respectvol om met mensen, het milieu en de samenleving. We nemen de impact van onze beslissingen op mens en milieu serieus. Daarom gebruiken we gecertificeerde producten, minimaliseren we de impact op het milieu en hebben we een netwerk van kantoren waardoor onze mensen dicht bij huis kunnen werken, om maar een paar voorbeelden te noemen. 

Image
Platform Illustration
Fusies & Overnames (M&A)
Wil je onderdeel worden van de Customs Support Group?

Als douane-expediteur (douaneagent, inklaringsbedrijf), douane-adviesbureau of gasmeetbedrijf, kun je deel uitmaken van ons netwerk. 

Als Customs Support-lid heb je toegang tot ons brede klantenbestand en profiteer je van onze expertise in douane-IT-oplossingen. Ons netwerk biedt mogelijkheden voor cross-selling en upselling, waardoor je bedrijf kan groeien. 

Wij geloven in het koesteren van langdurige samenwerkingen en zetten ons in om de ondersteuning en middelen te bieden die jouw bedrijf nodig heeft om te slagen. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons netwerk,  neem dan contact met ons op of ga naar onze M&A-pagina.