Fusies en overnames: kom bij de Customs Support Group

Customs Support heeft een breed klantenbestand, wat cross-selling en upselling mogelijk maakt en de groei van uw bedrijf vergemakkelijkt. Gebruik van kennis en ervaring binnen de organisatie. Customs Support heeft ook een brede expertise in douane-IT-oplossingen. Gebruik maken van de bestaande technologie die binnen Customs Support aanwezig is en profiteren van de voortdurende ontwikkeling en verbetering van onze digitale diensten.

Hallo. Kunnen we je helpen?

Take the load of your mind

Innovation & digitalisation
Mergers and Acquistions
M&A and corporate development
Wie kan zich bij ons aansluiten?

Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van de Customs Support familie met bedrijven die actief zijn in: 

  • Douanebemiddeling (douaneagenten) 
  • Consulting voor de douane 
  • Gasmeting 
Image
""

Contact M&A Team

Pan-Europese aanwezigheid

Vergroot uw vermogen om grote klanten te bedienen door gebruik te maken van ons pan-Europese netwerk van meer dan 100 kantoren in 14 landen. Ons hoofdkantoor beschikt over staffuncties die beschikbaar zijn als servicecentrum om de complexiteit van pan-Europese activiteiten aan te pakken.

Bedrijfscontinuïteit

Sinds 2014 zijn al meer dan 35 bedrijven lid geworden van de Customs Support-familie, waarvan 12 in 2021. We hebben een track record opgebouwd van behoud van werknemers en groei van de bedrijven die zich bij ons aansluiten. Uw werknemers zullen profiteren van nieuwe carrière- en persoonlijke groeimogelijkheden. Customs Support heeft een ijzersterke operationele en financiële basis. De voortzetting van de dienstverlening aan uw klanten is gewaarborgd.

Toegang tot kapitaal & M&A-expertise

Wij hebben fondsen beschikbaar voor groeikansen en overnames. Wij hebben ook een toegewijd M&A-team ter ondersteuning van de uitvoering. Wij voegen regelmatig bedrijven toe aan de Customs Support-familie en zijn van plan dat te blijven doen.

Facts & Figures

38
+
Overnames sinds 2015
11
Landen
100
+
Locaties
1250
+
Douane-experts
Image
Logo Castik Capital

Over Castik Capital

Castik Capital, opgericht in 2014, richt zich op het identificeren en ontwikkelen van investeringsmogelijkheden in heel Europa. De investeringen worden gedaan door de in Luxemburg gevestigde EPIC-fondsen. Het eerste fonds, EPIC I, heeft een omvang van € 1 miljard en is in 2014/2015 opgehaald. Het tweede fonds, EPIC II, werd definitief afgesloten in oktober 2020 en had een volume van € 1,25 miljard. De Castik-medewerkers hebben uitgebreide kennis en ervaring in de Private Equity-markten, met een team dat al meer dan 25 jaar actief investeert in transacties. De adviseur van Castik Capital is Castik Capital Partners GmbH, gevestigd in München.

Onze kwaliteit van werk is gerelateerd aan onze normen, dingen goed doen, zelfs als niemand kijkt.
Yrjo van Vuuren
Douane-adviseur