Overname First Class Zollservice

Image

Customs Support, de neutrale en dynamische partner voor douanezaken in Europa, kondigt de overname van First Class Zollservice in Duitsland aan. Custom Support wil de toonaangevende digitale en neutrale douane-expediteur in Europa zijn. Met deze overname breiden we ons dienstenportfolio uit met niet alleen douaneactiviteiten, maar ook vrachtcontrole en beveiliging van de luchtvaart. Daarnaast kunnen we onze klanten op meer locaties in Duitsland van dienst zijn.

First Class Zollservice, met 6 locaties in de regio Frankfurt/Main en Hamburg, is een full-service douanedienstverlener in Duitsland. First Class is klantgericht, betrouwbaar en punctueel. Het bedrijf is opgericht in 1992 en is in de loop der jaren gegroeid met diensten als training, advies, het screenen van ladingen en het beveiligen met explosievenopsporingshonden. First Class Zollservice beschikt over uitgebreide certificeringen, waaronder AEO, erkend agent en ISO 9000 kwaliteitsmanagement. Deze diensten vormen een mooie aanvulling op ons serviceportfolio.

"In onze ambitie om de nummer 1 douane-expediteur in Europa te zijn, zijn we erg blij met deze overname in Duitsland. Het past goed bij het nog beter bedienen van onze klanten. First Class Zollservice breidt onze diensten uit en met de extra locaties zal er een betere dekking zijn voor onze klanten".  Frank Weermeijer - CEO Customs Support Group.

Ons bedrijf heeft een sterke reputatie en staat voor kennis, snelheid, efficiënte en digitale douaneoplossingen. Samen met honderden douanespecialisten, een brede geografische dekking via vele kantoren op logistieke hotspots, helpt Customs Support een breed scala aan klanten met hun Europese douanezaken. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Polen.

Over Customs Support:
Customs Support is de neutrale en dynamische partner voor douanezaken in Europa. Een snelgroeiend bedrijf dat staat voor kennis, snelheid en efficiënte en digitale douaneoplossingen. Dagelijks staan meer dan 500 douanespecialisten en 100 Brexit-experts klaar om de douanezaken voor een groot aantal bedrijven te verzorgen. Met vele kantoren op logistieke hotspots in heel Europa kan het bedrijf zijn klanten een brede geografische dekking bieden. Voor meer informatie kunt u terecht op https://customssupport.com/

Als u vragen heeft, kunt u terecht bij onze afdeling Communicatie op marketing@customssupport.com.